De pre-sale is gestart!

De pre-sale is gestart!

Het is zover! Grijp nu je kans als je ook graag wil wonen in Oploo door je in te schrijven voor de pre-sale. Deze pre-sale is een aanloop op de officiële verkoop, die eind maart van start gaat. 

Hoe werkt de pre-sale?

Vanaf nu tref je op deze website per woningtype/bouwkavel en per bouwnummer alle informatie aan die voorhanden is over de 26 woningen en 6 bouwkavels van De Blauwe Beek fase 1. Zo zie je er de circa perceel oppervlaktes, afmetingen van de woningen/bouwkavels, plattegronden van de types, impressies en een prijsindicatie/prijsrange. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld vlak voor de officiële verkoop.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen. Als je het pre-saleformulier uiterlijk op 16 maart 2024 23:59 invult dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen of bouwkavels als je je inschrijft voor de definitieve start verkoop. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Heb je hulp nodig bij het inschrijven voor de pre-sale? Schroom dan niet om contact te leggen met de makelaars. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes of het invullen van het formulier.

Verkoop start eind maart 2024

Heb jij je ingeschreven voor de pre-sale? Dan nodigen we je graag eind maart uit voor de start verkoop. Op dat moment verstrekken we je de verkoopbrochure, definitieve VON prijslijst en zijn de makelaars en kopersbegeleidster aanwezig om je te voorzien van alle informatie over de woningen en bouwkavels. De uitnodiging voor het start verkoop event ontvang je op korte termijn via de nieuwsbrief. Daarnaast zal het aangekondigd worden op deze website.