De voorbereidingen

De voorbereidingen

Sinds het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan dit voorjaar hebben we veel voorbereidende werkzaamheden kunnen afronden en in kunnen plannen. Nog altijd hebben we een aantal stappen te zetten voordat we met de eerste fase in verkoop kunnen.

De komende periode (na de bouwvak) starten we met het saneren van de grond, het slopen van de laatste twee schuren op het terrein, het uitvoeren van een ‘niet gesprongen explosieven onderzoek' en ook voor archeologie staan er nog werkzaamheden op de agenda. Deze werkzaamheden zullen uitgevoerd worden voordat we kunnen starten om het terrein bouwrijp te maken voor de bouw van de woningen.

Daarnaast hebben we in afstemming met de gemeente de openbare ruimte verder vormgegeven, staan de woningontwerpen en zelfbouwkavels op tekening. Deze onderdelen zijn de basis voor de verdere uitwerking en om de verkoop voor te bereiden. Verwachting is dat we in het najaar over de verkoopplanning kunnen informeren.

Zodra we weer meer weten over de voortgang en de start van de verkoop van de woningen, laten wij het u uiteraard zo snel mogelijk weten via een nieuwsbrief.