Pre-sale start 1 maart!

Pre-sale start 1 maart!

De verkoop van de 1e fase van De Blauwe Beek in Oploo komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, binnenkort met een pre-sale!

Hoe werkt de pre-sale?
Vanaf 1 maart 2024 vind je op deze website per woningtype en bouwkavel alle informatie die nu voorhanden is. Zo zie je er de circa kaveloppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de woningtypes, impressies en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Als je een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer of een bouwkavel dan kun je het pre-saleformulier invullen op de website. Als je het pre-saleformulier uiterlijk 16 maart invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen/kavels. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Stijlvol en divers wonen
De woningen in De Blauwe Beek krijgen een mooie modern-landelijke architectuur. Ze worden opgezet in robuust metselwerk met verschillende bruin- en roodtinten en accenten in wit en grijs voor een gevarieerd straatbeeld.

Er worden mooie details aangebracht zoals tuitgevels, opvallende kaders rondom de kozijnen, houtlook gevelbekleding, spanten en sierlijke dakkapellen.

Met een ruime diversiteit aan woningtypes kan iedereen zijn plek vinden in de Blauwe Beek. Van starters tot gezinnen en senioren. Er is voor ieder wat wils! En wil jij liever zelf je droomwoning bouwen, dan kan dat op een van de bouwkavels. Ook deze gaan op 1 maart in pre-sale.

Vragen?
Heb je vragen over De Blauwe Beek? Schroom dan niet om contact te leggen met een van de makelaars, zij helpen je graag verder! Contactgegevens vind je hieronder aan de pagina.