Uitnodiging inloopavond

Uitnodiging inloopavond

Zoals u weet zijn wij, samen met de gemeente Sint Anthonis, bezig met onderzoek en planvorming van nieuwbouwproject De Blauwe Beek, gelegen tussen de Deken Schmerlingstraat, de kleine beek en de Blauwstraat.

Nu zijn wij op het punt gekomen dat wij onze visie op deze mooie plek aan u kunnen laten zien. Hiervoor willen wij u graag uitnodigen voor een inloopavond, waar wij samen met u over onze plannen willen praten. U heeft dan de mogelijkheid ons vragen te stellen en u kunt uw aanmoedigingen en verbeterpunten met ons delen.

De inloopavond is gepland op vrijdag 9 juli tussen 19:15 en 21:30 in gemeenschapshuis de Oude Heerlijkheid, Grotestraat 12 in Oploo. Gezien de laatste versoepelingen kunnen we met de huidige maatregelen voor COVID-19 maximaal 50 mensen in een ruimte toelaten. Daarom willen we twee tijdsloten organiseren, namelijk van 19:15 – 20:15 uur en van 20.30 – 21:30 uur.

In verband met de organisatie is het fijn als u via projectontwikkeling@jajo.com kunt aangeven of u aanwezig bent EN welk tijdslot. Wanneer u geen voorkeur voor een tijdslot aangeeft, delen wij u in. 

Tijdens de inloopavond kunnen we nog geen inzage geven over hoe de woningen er uit komen te zien of wat de prijzen zijn. Deze avond is bedoeld om u mee te nemen in de planvorming. Voor ons is betrokkenheid van de omwonenden een belangrijk onderdeel van ons proces. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u deze uiteraard ook mailen naar projectontwikkeling@jajo.com.